11 april 2016

23 april: CDA Statendag

Wat doen we met onze ruimte?

Op zaterdag 23 april 2016 zal er een CDA Statendag worden georganiseerd. Deze dag is bedoeld voor de provinciale CDA'ers en hét moment om elkaar te ontmoeten en met elkaar in discussie te gaan.

De CDA Statendag 2016 zal - in samenwerking met de CDA Statenfractie Gelderland - worden georganiseerd in Nijmegen en is bedoeld voor alle Statenleden, gedeputeerden en provinciale fractiemedewerkers van CDA-huize.

Programma
De dag zal beginnen om 9.45 uur en om 12.30 uur worden afgesloten met een lunch. Het centrale thema van de dag is 'Ruimte en Wonen' en zal worden besproken en bediscussieerd onder leiding van de visiegroep Ruimte en Wonen. Ook zullen er meet & greet sessies zijn tussen de woordvoerders van de verschillende provincies. 

Locatie
De locatie is het Honigcomplex in Nijmegen (honigcomplex.nl), wat mooi aansluit bij het onderwerp 'Ruimte en Wonen'. Het complex van de voormalige Honig-fabriek zal de komende jaren worden ontwikkeld voor woningbouw en wordt nu tijdelijk gebruikt voor commerciële en kleinschalige bedrijvigheid.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.