07 juli 2015

Uitnodiging landbouwborrel 14 juli

Beste Landbouwgeïnteresseerde,

Twintig jaar geleden vond in Brussel voor het eerst de Landbouwborrel plaats. Om die reden blikken we op dinsdag 14 juli samen met Jan Sonneveld (voormalig CDA-Europarlementariër) en Willem Kootstra (oud-correspondent), organisatoren van de borrel van het eerste uur, terug op de belangrijkste ontwikkelingen in de land- en tuinbouwsector tijdens de afgelopen twee decennia.

Ook zal voorzitter van Vee & Logistiek Nederland en oud-staatssecretaris van landbouw Henk Bleker spreken tijdens deze editie van de Landbouwborrel. Hij zal het hebben over het belang van Europa voor de land- en tuinbouwsector en de contacten tussen politiek en bedrijfsleven. Uiteraard is er ook dit keer weer ruimte voor het stellen van vragen.

U bent van harte uitgenodigd om deze bijzondere editie van de Landbouwborrel bij te wonen in restaurant The Staff, Rue de Trèves 42 te Brussel. Inloop vanaf 18.30, aanvang om 19.00 uur.

Ik hoop u op 14 juli te mogen verwelkomen. Er zal uiteraard worden gezorgd voor een hapje en een drankje. Graag tot dan!

Met vriendelijke groet,

Annie Schreijer-Pierik,

Mede namens Bas Belder,

Jan Huitema

Anja Hazekamp

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.