10 januari 2017

De prijzen zijn uitgereikt!

De prijzen zijn weer uitgereikt!

Ria Dijkhof, Dorothee Gorter en Hanny Baarspul. Zij waren genomineerd voor de Vrijwilliger van het jaar-verkiezing. Alle drie deze dames zetten zich al hun hele leven in voor de samenleving.

Uiteindelijk was de beste van de drie Hanny Baarspul. Ouder dan 80 jaren en nog zo actief. Ook op de dag van vandaag. Verdienstelijk bij de Zonnebloem en Stichting Welzijn en ondersteuning en nog veel meer. Gefeliciteerd! Met deze mooie prijs. Het CDA heeft heel veel respect voor de vrijwilliger.

De sportprijs was voor Skeeleraar Tiemen van de Kolk hij werd uit de drie mannen gekozen als de beste.

Nou ja, mannen. Voor de Sportprijs 2016 waren de 9-jarige taekwondoka Yestin Bijsterbosch uit Epe, de 18-jarige skeeleraar Tiemen van der Kolk uit Oene en de 35-jarige wielrenner Teun Mulder uit Emst genomineerd.

Dit jaar was het voor het eerst dat de prijs Heel Epe Beweeg-prijs. SV Wissel viel de eer deze prijs in ontvangst te nemen.

Na diverse spreekbeurten door de wethouder van Welzijn Erik Visser en de wethouder van sport Robert Scholten kregen de winnaars de bloemen en prijzen.

Het was een feestelijke gebeurtenis waar vele naar uit hadden gekeken. De gemeente Epe was dit jaar laat met haar Nieuwjaarsreceptie. 9 januari 2017. Maar niet te min waren er vele naar deze ontmoeting gekomen om elkaar een goed 2017 toe te wensen.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.