19 oktober 2017

Ledenvergadering van CDA Gelderland op zaterdag 11 november 2017.

Geachte leden, Beste CDA-vrienden,

Namens het bestuur van CDA Gelderland wil ik u van harte uitnodigen voor de Algemene Ledenvergadering van CDA Gelderland op zaterdag 11 november 2017.

Huishoudelijk gedeelte

Op de agenda staan de jaarverslagen van CDA Gelderland, CDA Fractie en de gelieerde organisaties en het verslag van de Algemene Ledenvergadering 8 april 2017.

Daarnaast wordt de jaarrekening en begroting en de procedure voor de Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen besproken. Er zal tevens afscheid worden genomen van bestuursleden Jaap Douma en Gerjan van de Weg. Alle vergaderstukken zijn opvraagbaar bij de bestuurssecretaris, [email protected].

Inhoudelijk gedeelte

Tijdens het inhoudelijk gedeelte van de vergadering staan we stil bij het regeerakkoord van CDA-VVD-D66 en ChristenUnie en gaan we de gemeenteraadsverkiezingenquiz spelen! Tot slot eindigen we met een campagneactiviteit. In Zevenaar vinden op 22 november 2017 de herindelingsverkiezingen plaats en het Bestuur van CDA Gelderland wil graag een steentje bijdragen aan de campagne van CDA Zevenaar.

De Algemene Ledenvergadering is bij: De Griethse Poort, Oude Doesburgseweg 24 6901 HK te Zevenaar De agenda is als volgt: Inloop (9.30 uur) Huishoudelijk gedeelte

1. Opening door de voorzitter

2. Fractie aan het woord

3. Verslag Algemene Ledenvergadering 8 april 2017

4. Jaarverslagen CDA Gelderland, CDA Statenfractie en de gelieerde organisaties.

5. Jaarrekening 2016

6. Verslag kascontrolecommissie

7. Begroting 2018 van CDA Gelderland

8. Afscheid bestuurslid Jaap Douma

9. Afscheid voorzitter CDJA Gerjan van de Weg

10. Procedure Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen

Inhoudelijk gedeelte

1. Regeerakkoord CDA-VVD-D66-ChristenUnie

2. De gemeenteraadsverkiezingenquiz prijs: een bezoek aan Europarlementariër Annie Schreijer-Pierik in Brussel

3. Campagneactiviteit in Zevenaar Tot slot wil ik u vragen om iets groens aan te trekken zodat we als een groene golf door Zevenaar kunnen trekken.

Graag tot ziens op 11 november in Zevenaar! Namens het bestuur van CDA Gelderland Met vriendelijke groet, Diede Balduk Bestuurssecretaris CDA Gelderland CDA cirkel.png Telefoon: 06 34692304 E-mail: [email protected]

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.