29 mei 2024

Made in Europe - Deel je posterfoto!

CDA is van start gegaan met de verkiezingscampagne. Daarin wordt duidelijke gemaakt wat Europe voor ons betekent. Dit verkiezing leggen we uit dat een fatsoenlijk Europa het bedrijfsleven beschermt. 
Het thema voor de Europese verkiezingen is 'Kies voor Made in Europe'. Zodat we schone energie en de spullen die we keihard nodig hebben binnen Europa produceren.
We moeten onze bedrijven en banen beschermen, nu en in de toekomst. We kiezen daarom voor strategische industriepolitiek: Made in Europe.

  • Door op een schone manier zoveel mogelijk zelf te voorzien in de spullen die we keihard nodig hebben. Nu én in de toekomst.
    In Europa produceren we onze eigen energie, medicijnen, voedsel en computerchips.

  • Door onze markt te beschermen tegen oneerlijke concurrentie vanuit andere landen.
    Wat je in Nederland niet mag produceren, mag je hier ook niet verkopen. Buitenlandse bedrijven moeten voldoen aan dezelfde eisen als onze Europese industrie.

  • Door meer te investeren in innovatie, onderzoek en samenwerking binnen Europa.
    Zo krijgen we nog meer wereldleiders zoals ASML of onze glastuinbouw.

Lokaal CDA

Lokaal komt de campagne ook op gang. Bij het laatste ledenblad is de poster gedeeld en die verschijnt nu op verschillende plekken. 
Onze voorzitter heeft als één van de eerste haar poster langs de weg hangen. (zie afbeelding) Het heeft verschillende leuke reacties en gesprekken opgeleverd.
CDA Lochem vraag om ook een foto van uw poster te maken en deze te delen met de partij. Zo laten we zien dat door de hele gemeente lichtpuntjes zijn voor Sterk en Fatsoenlijk Europa.

Bestuur CDA Lochem
 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.