Vacature Communicatiemedewerker/Content Creator
CDA West Maas en Waal is op zoek naar een nieuwe Communicatiemedewerker/Content Creator! Een baan midden in de politiek, op het gemeentehuis of juist in de dorpen. Geen dag is hetzelfde en je werkt samen met een team CDA’ers om West Maas en Waal een stukje mooier en beter te maken.

Wat bieden wij?
Werken als fractiemedewerker is afwisselend en uitdagend. Je leert veel over de gemeente en de politiek en je bent als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de stad. Je maakt onderdeel uit van een energie en gemotiveerd teams dat streeft naar een mooier West Maas en Waal. Je kunt je uren flexibel inzetten en er is ruimte om jezelf te ontwikkelen. Voor je werkzaamheden ontvang je een prima vergoeding, waarbij je zelf voor een groot deel je werkzaamheden flexibel kunt uitvoeren.

Wat ga je doen?
Jij bent verantwoordelijk voor de online communicatie van CDA West Maas en Waal. Je vertaalt de CDA-standpunten, bijdragen en voorstellen naar duidelijke online communicatie allemaal gericht op het vergroten van ons bereik onder (potentiële) kiezers. Je maakt filmpjes en houdt de social media bij. Allemaal volgens de huisstijl van het CDA. Je zet online politieke campagnes op, zoekt steeds interessante kansen voor onze raadsleden en je werkt dossiers inhoudelijk mee uit om zo de communicatie te stroomlijnen.

Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiast persoon die:

  • Beschikbaar is voor gemiddeld 4 uur per week;
  • Kennis en ervaring heeft van social media en editing programma’s;
  • Goed is achter de camera en mensen voor de camera goed kan zetten;
  • Het leuk vindt om met social media in de weer te zijn en van een uitdaging houdt;  
  • Houdt van flexibel werken, zowel qua uren als qua werkplek. Werken kan vanuit thuis, het gemeentehuis of juist in de dorpen. Ook de uren kun je voor een groot deel naar eigen inzicht inplannen.
  • Nog geen lid van het CDA? Geen probleem, als je je maar kunt vinden in onze ideeën: tijdens je werk leer je ons snel genoeg kennen.
  • Woonachtig is in West Maas en Waal of omgeving;
  • Goed zelfstandig kan werken en een assertieve werkhouding heeft;
  • Affiniteit met politiek is een pré.

Spreekt dit je aan? Stuur dan voor 7 oktober een mailtje met je CV en motivatiebrief naar
[email protected]

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.