13 juli 2024

Zomervakantie in Bernheze

Zomervakantie in Bernheze

 

De vakantie staat voor de deur en dat betekent dat er veel bijeenkomsten zijn die ‘als laatste voor de zomervakantie’ gedaan worden. Denk aan het afscheid van groep 8 leerlingen met hun eindmusical, de laatste training van je sportclub, de vakantieborrel met collega’s, de altijd gezellige buurtbarbecue en nog even langs je ouders voordat je in de auto of vliegtuig stapt naar die welverdiende zon.

 

Op het gemeentehuis hebben we de laatste fractie- en raadsvergadering goed benut om zeer zorgvuldig nog enkele belangrijke besluiten te nemen voordat daar de rustige zomerperiode begint.

Kun je niet stilzitten en heb je zin om leuke activiteiten te ondernemen dan kun je in Bernheze naar de Kersouwe voor een goede voorstelling, suppen van de Kilsdonkse Molen naar Kasteel Heeswijk, een rondleiding krijgen door de Meierijsche Museumboerderij of meetrappen tijdens de fietsdriedaagse en jezelf laten verwonderen bij Sterrenwacht Halley.

 

Vaak is vakantie ook toekomen aan klussen die zijn blijven liggen zoals het opruimen van de schuur, het opknappen van de kinderkamer of eindelijk dat boek lezen wat al zolang op je nachtkastje ligt. Ikzelf heb me als doel gesteld om deze vakantie eindelijk eens mijn vaarbewijs te gaan halen. Immers luidt het spreekwoord: de beste stuurlui staan aan wal. En dat geldt ook voor de (lokale) politiek. Namens CDA Bernheze: een fijne vakantie gewenst!

 

Chantal Kanters

Raadslid CDA Bernheze

CDA Bernheze: altijd in de buurt!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.