16 oktober 2007

Bob Wagemaker nieuwe voorzitter CDA Deurne

Op de algemene ledenvergadering van het CDA Deurne van dinsdag 16 oktober 2007, heeft het bestuur Bob Wagemaker voorgedragen als kandidaat voor het voorzittersschap. Tijdens de vergadering, waarbij schriftelijk werd gestemd, hebben de leden Bob Wagemaker gekozen als de nieuwe voorzitter van het CDA Deurne.

Bob Wagemaker volgt hiermee Leo Cuijpers op die ruim 12 jaar in het bestuur zat, waarvan de laatste 7 jaar als voorzitter. Cuijpers stopte om een vrij gekomen raadszetel van het CDA in onze gemeente te aanvaarden. Bob Wagemaker heeft de nodige bestuurlijke en politieke ervaring opgedaan zowel in onze afdeling als daarbuiten in de regio en op provinciaal niveau.

Renny v.d. Heuvel nam tussentijds de taken waar als interim voorzitter. Op deze algemene ledenvergadering stemden de leden tevens in met een uitbreiding van het bestuur van het CDA Deurne. We verwelkomen Toon Aldenzee en Carel  Dahmen als nieuwe leden van het bestuur. Toon Aldenzee was al langere tijd actief betrokken als raadslid en later als CDA wethouder. Toon Aldenzee is in het bestuur aangewezen als plaatsvervangend voorzitter. Carel Dahmen heeft als bestuurder en als raadslid in Helmond ook de nodige bestuurlijke ervaring opgedaan.

Renny v.d. Heuvel blijft deel uitmaken van het dagelijks bestuur. Het dagelijks bestuur wordt verder gevormd door de secretaris Hendry Hoogers en penningmeester Riek v. Loon.

Het bestuur en leden bedankten Leo Cuijpers voor de prettige samenwerking in de afgelopen jaren en voor de uitstekende uitvoering van zijn taak als voorzitter.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.