08 januari 2014

CDA Sponsordiner

Wij nodigen u uit voor een CDA sponsordiner

Op 19 maart 2014 zijn er gemeenteraadsverkiezingen, dus ook in Gemert-Bakel.

Om het belang daarvan onder de aandacht te brengen bij zoveel mogelijk mensen willen wij campagne voeren.  Het is immers van het grootste belang dat er een goed gemeentebestuur komt, dat kansen ziet om de maatschappelijke problemen  aan te pakken. 

Om zo’n campagne te voeren  is geld nodig en daarom hebben wij u nodig. Het CDA heeft hiervoor  natuurlijk gespaard. Dit bedrag  is echter niet voldoende en  daarom deze extra actie in de vorm van een sponsordiner.  Voor een bedrag van  € 75,-- per  persoon nodigen wij  u uit om met elkaar te eten en te drinken. Er kan dan worden bijgepraat en goede ideeën kunnen worden uitgewisseld.  Met dit bedrag krijgt het CDA dus geld om extra campagne te voeren en  ideeën te kunnen realiseren voor een nieuw bestuur, krijgt U  een gezellige avond  en na de verkiezingen een goede gemeenteraad.

Wij hebben ras - ondernemer Wim van der Leegte van VDL bereid gevonden  tussen de dinergangen het woord te voeren, evenals  de ondernemende bestuurder  Ruud van Heugten , lid van gedeputeerde staten van de provincie Noord-Brabant. Uiteraard is onze lijsttrekker Inge van Dijk, een stralende jonge politica, er ook. Zij is de voortrekker  van een aantal jonge,  enthousiaste mensen  die straks in de gemeenteraad komen met uw steun.

Donderdag  23  januari 2014 bent u, met partner, vriend(in), collega etc. van harte welkom in Natuurpoort  Nederheide , Kaak 11, Milheeze.  Vanaf  18.30 uur  heten wij u  welkom,  om 19.30 uur gaan we aan tafel.

Als u ook vindt dat nut en vermaak goed samen gaan, kunt u zich aanmelden via [email protected].   

Mogen wij U  welkom heten? Er is plaats voor 200 personen en het zou mooi zijn als U daarbij bent.

Namens  CDA afdeling Gemert-Bakel

Met vriendelijke groet,

Petra Bongers, voorzitter

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.