26 december 2013

De eerste 15 kandidaten van CDA Gemert-Bakel zijn bekend!

De leden van het CDA Gemert-Bakel hebben op 9 december de lijst met de eerste 15 kandidaat raadsleden voor de gemeenteraadsverkiezingen gekozen.

Al eerder was Inge van Dijk als lijsttrekker gekozen en vol trots zijn gisteren de nummers 2 tot en met 15 gepresenteerd. Trots omdat het een lijst is met daarop verschillende nieuwe namen waaronder Stefan Janszen (3), Anita Relou (4), Anita Smits (5), Miranda de Ruiter (7), Wim Meulenmeesters (8),Thijs van den Elsen (9), Huub Janssen (10), Rick van Kessel (11), Anneke Uyterlinden (14) en Mark van den Heuvel (15). Daarnaast hebben een 3tal zittende raadsleden aangegeven zich ook nog graag 4 jaar in te willen zetten voor het CDA namelijk Willem de Wit (6), Toos van de Hurk (12) en Huub van Hout (13). Ook een oude bekende komt terug op de lijst, Anke van Extel-van Katwijk (2). Op dit moment  provinciaal statenlid. En ook zij heeft aangegeven zich weer te willen gaan inzetten voor het CDA Gemert-Bakel.

Deze nieuwe club mensen zal onder leiding van Inge van Dijk de campagne ingaan. Binnenkort zal Inge deze kandidaten uitgebreider aan u voorstellen. Allemaal heel verschillende kandidaten met een verschillende achtergrond en interesse. Eén ding hebben ze echter wel gemeen namelijk een positieve instelling en de vaardigheid om kansen te zien en te kunnen vooruitkijken. Want kansen zijn er genoeg voor Gemert-Bakel, als je maar goed genoeg kijkt. In ons verkiezingsprogramma wat u eind januari van ons kunt verwachten nemen we u hier graag in mee.

Hieronder de lijst:
1. Inge van Dijk, Bakel
2. Anke van Extel-van Katwijk, Gemert
3. Stefan Janszen, Gemert
4. Anita Relou, Bakel
5. Anita Smits, Milheeze
6. Willem de Wit, De Rips
7. Miranda de Ruiter, Handel
8. Wim Meulenmeesters, Gemert
9. Thijs van den Elsen, Gemert
10. Huub Janssen, Bakel/Milheeze
11. Rick van Kessel, Gemert
12. Toos van den Hurk, De Mortel
13. Huub van Hout, Bakel
14. Anneke Uyterlinde, Elsendorp
15. Mark van den Heuvel, De Mortel

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.