20 juni 2016

Met u in gesprek over: Onderhoud van onze wegen en fietspaden

Graag wil het CDA Gemert-Bakel met u in gesprek over het onderhoud van de wegen en fietspaden in Gemert-Bakel.

Onderhoud van onze wegen en fietspaden is van belang en we vinden dan ook dat onze inwoners recht hebben op goed begaanbare en veilige wegen en fietspaden. Echter weten we ook dat we iedere keer keuzes moeten maken  aan welke wegen we ons geld gaan besteden.

Eén van de wegen waar we veel over aangesproken worden is de Viltstraat in Bakel. Hiervoor zullen we in ieder geval aandacht vragen want hier wordt al te lang gewerkt met lapmiddelen die uiteindelijk niet effectief blijken te zijn!

Graag willen we met u in gesprek over hoe u dit ziet, over welke wegen of fietspaden u zorgen heeft en of dat u nog tips/suggesties heeft  voor ons als gemeenteraad.

We willen dit doen op de volgende momenten:

Fietspaden
Op 28 juni zal in iedere kern van onze gemeente om 19:30 uur iemand van het CDA bij de kerk te vinden zijn (we zorgen dat we herkenbaar zijn). We zijn met de fiets en fietsen graag met u naar de locatie waar u zorgen over heeft om de situatie ter plekke te bekijken.

Wegen
Op 4 juli zijn we om 20:00 uur te vinden in De Zwaan in Bakel om met u te praten over het onderhoud van onze wegen. We zullen kaarten meenemen zodat we samen de “zorgtrajecten” in kunnen tekenen.

Mocht u niet aanwezig kunnen zijn maar wel graag met ons in gesprek willen dan komen we natuurlijk graag even op de koffie. En bij het CDA geldt, u zorgt voor de koffie, wij voor het gebak.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.