03 november 2013

Miranda de Ruiter nieuw burgerraadslid CDA Gemert-Bakel

Miranda de Ruiter-van Hoof benoemd tot nieuw burgerraadslid van het CDA Gemert-Bakel

In de raadsvergadering van donderdag 10 oktober 2013 j.l. ben ik benoemd.  Ik ben 43 jaar, opgegroeid  in Eindhoven en woon sinds mijn 23e met veel plezier in Handel. Ik heb bijna 20 jaar in de financiële sector gewerkt als financieel controller en risicomanager en werk sinds begin dit jaar bij Ziekenhuis Bernhoven op de afdeling Kwaliteit & Veiligheid. Deze laatste functie vervul ik in deeltijd, waardoor er meer tijd is gekomen voor o.a. politiek. Eerder dit jaar werd ik actief voor het CDA als bestuurslid en nu dan ook als burgerraadslid.

Ik ben actief geworden voor het CDA Gemert-Bakel, omdat ik het CDA een betrokken partij vind, die aandacht heeft voor haar burgers en daar respectvol mee omgaat. Een partij die graag de handen uit de mouwen steekt en dat spreekt me wel aan. Ik vind het belangrijk dat de leefbaarheid in onze dorpen voor iedereen goed is, maar vooral goed blijft. Ik denk graag mee over nieuwe oplossingen die nodig zijn in een veranderende, moeilijke tijd. Ik zie het CDA op dit moment als een partij die diepe wortels heeft in onze gemeente, bereid is om te leren van het verleden, te vernieuwen en de problemen die er zijn vooral wil aanpakken en oplossen. Daarbij is het goed te streven naar een voor iedereen zo goed mogelijk leef-, ondernemers- en woonklimaat. Ik houd van resultaatgericht werken, maar dit moet zeker in goed overleg en, indien mogelijk, in samenwerking met de burgers van Gemert-Bakel .

Mijn interessegebied is breed, maar ik zal me vooral ook gaan verdiepen in de financiële aspecten binnen de gemeente, omdat ik daarin de meeste achtergrond en ervaring heeft. Ik hoop met mijn bijdrage in de politiek vooral met elkaar te kunnen bouwen aan een betere gemeente.

Miranda de Ruiter, CDA Gemert-Bakel

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.