08 maart 2021

CDA: Kom erbij!

Beste inwoners van Gilze, Hulten, Molenschot en Rijen. Het zal u vast niet ontgaan, de politieke berichten in ons weekblad. Alle partijen maken daar gebruik van om standpunten en ontwikkelingen in onze gemeente voor het voetlicht te brengen. Ook wij schrijven met veel plezier onze stukjes om een inkijkje te geven hoe het CDA naar zaken kijkt. 

Onze fractie, onze wethouder Sandra Diepstraten en ons bestuur zijn allemaal zeer betrokken bij het reilen en zeilen van onze gemeente. Hoe gaan we bouwen, waar gaan we bouwen en hoe zorgen we ervoor dat niemand in de kou hoeft te staan en hulp krijgt die nodig is. Waarom vinden we de veiligheid bij scholen belangrijk en hoe willen we dat bereiken. Zomaar wat voorbeelden waar we vanuit onze eigen rol van betekenis kunnen zijn. We vinden het als CDA net als de zes andere partijen heel belangrijk om te praten met onze inwoners. Alles wat we besluiten gaat immers over mensen.

Via insprekers, ingezonden brieven, een praatje op straat of contact met verenigingen kunnen meningen met elkaar worden gedeeld. Alleen zo kun je als politieke partij besluiten wikken en wegen. Als CDA willen we ook eerlijk zijn. Niet ieder probleem kan worden opgelost en soms weegt het algemeen belang zwaarder dan een persoonlijk belang. Het CDA vindt goede communicatie ontzettend belangrijk. Vertel de mensen waar je mee bezig bent en betrek inwoners bij plannen.

We zijn een lokale CDA afdeling en dat betekent dat we lokale accenten leggen. Daarnaast hebben we contacten met andere CDA afdelingen om ervaringen te delen over bijvoorbeeld de jeugdhulp, WMO of wonen. We nodigen u van harte uit om eens bij het CDA Gilze en Rijen een kijkje in de keuken te nemen : Kom erbij!

Onze CDA- fractie hoort graag waar kansen en uitdagingen liggen. Wilt u, wil jij met ons meedenken of aandachtspunten meegeven? Bel op  0616 316 102, mail naar [email protected] of stuur een Facebookberichtje naar @CDAGilzeRijen!

Janet Frankemölle, fractievoorzitter

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.