02 juni 2024

CDA Meierijstad succesvol bij CDA-Brabant Pubquiz en gaat op bezoek in Brussel

CDA Meierijstad succesvol bij CDA-Brabant Pubquiz en gaat op bezoek in Brussel

 

Gisteravond was een avond vol plezier en competitie bij de CDA-Brabant Pubquiz, waar CDA Meierijstad een mooie prestatie neerzette. Van de 29 deelnemende teams eindigden wij op een fantastische vierde plaats, een resultaat waar we trots op zijn!

De avond was meer dan alleen een quiz; het was een gelegenheid om de saamhorigheid binnen het CDA te ervaren. De sfeer was hartelijk en het gevoel van "samen sterk" was overal voelbaar. We willen graag een speciale dank uitspreken aan Ronnie Buiks, Tanja van der Ven, Inge van Dijk en natuurlijk Henry Bontenbal voor hun aanwezigheid en bijdrage. Hun enthousiasme en betrokkenheid hebben deze avond extra speciaal gemaakt.

Vooruitkijkend hebben we nog meer spannende plannen in het verschiet. Als CDA Meierijstad gaan we binnenkort naar Brussel om meer te leren over de Europese Unie en haar werkzaamheden. Deze reis zal ons een beter inzicht geven in hoe de EU functioneert en welke impact zij heeft op ons dagelijks leven in Meierijstad. Door deze kennis hopen we onze rol binnen Meierijstad nog beter te kunnen vervullen en effectiever bij te dragen aan het welzijn van alle inwoners.

De CDA-Brabant Pubquiz was een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar. Het bood ons niet alleen de kans om onze kennis te tonen, maar ook om elkaar beter te leren kennen en nieuwe ideeën op te doen voor de toekomst. We kijken ernaar uit om deze traditie voort te zetten en meer van dit soort verbindende en inspirerende momenten te creëren.

Blijf ons volgen voor meer nieuws over onze activiteiten en toekomstige plannen. Samen bouwen we aan een sterk en betrokken Meierijstad.

Hartelijke groeten,

Het team van CDA Meierijstad

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.