10 april 2011

Marja van Bijsterveldt bij de CDAV loopbaandag

Het CDAV is een actieve vereniging binnen het CDA. Er wordt veel georganiseerd en ze maken zich sterk voor de vrouwen binnen de vereniging. Dus deze loopbaandag paste ook weer prima in het plaatje.

Deze dag waren er twee zeer interessante workshops en onze Minister van Onderwijs, Marja van Bijsterveldt, die vertelde over haar politieke loopbaan. Een goed georganiseerde dag van het CDAV. Persoonlijk vind ik Marja een inspirerende vrouw, die altijd aandacht heeft voor de mens. Natuurlijk spreek je dan ook gelijk allerlei vrouwen uit heel Nederland die als gemeenschappelijke deler het CDA hebben. Dit geeft altijd weer inspiratie en levert leuke gesprekken op.

Ook de beide workshops waren zeer interessant. Voor mij was met name de workshop over social media heel boeiend. Wat kun je ermee, waarom zou je het willen, hoe werkt het allemaal. Social Media Guru (van het jaar) Anne Maria Mantel (Twitternaam Puur), twitteraar van het eerste uur gaf een levendige presentatie hierover. Of ik er iets mee zal gaan doen, is nog even de vraag, maar ik zal er zeker serieus over nadenken.

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.