05 januari 2014

Els van den Bosch, nummer 4 op onze lijst.

"Stel niet uit tot morgen wat je vandaag kunt doen"

Dingen doen, het liefst vandaag nog! Dat is typerend voor Els van den Bosch (46). "Idealen verwezenlijken en ontevredenheid ombuigen, die kans hebben we in een democratische samenleving." Els grijpt die kans graag als úw raadslid.

Els is getrouwd met Hans van den Bosch en moeder van drie puberzoons. Ze is sinds 1990 lid van het CDA, clubbladredacteur en voorzitter van Asonia Korfbal en neemt zitting in werkgroepen, de schoolraad, klankbordgroepen, cliëntenraden en de Ondersteuningsplanraad van het Samenwerkingsverband WFO.

Door de werkzaamheden als vrijwilliger komt Els in aanraking met jonge én oudere mensen en staat ze met beide benen in de samenleving. Dat is precies wat ze wil. Samen praten over problemen om die samen op te lossen. "Ik wil genomen besluiten graag kunnen uitleggen aan iedereen: de buurman, mijn moeder, ondernemers en jongeren in mijn omgeving."

"Zoveel mensen, zoveel meningen", vindt Els. "Ik ben altijd bereid om mij te verdiepen in zaken om zo een afgewogen standpunt in te kunnen nemen. Om daar dan natuurlijk zo snel mogelijk helemaal voor te gaan. Ik stel namelijk niet graag uit tot morgen, wat je vandaag nog kunt doen."

Els maakt zich druk om:

Voorzieningen als het wijkteam, gemeentelijk servicepunt en de bibliotheek. Het groen in de gemeente, de leefbaarheid, voorzieningen voor jong en oud en de huisvesting voor ouderen en buitenlandse werknemers en starters.

Wilt u mij iets vragen of tegen mij zeggen? Email: [email protected] of volg mij op twitter@evdbosch66

Els stel zich zelf voor

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.