20 december 2014

Heleen nog niet klaar met de politiek.

Ik ben nooit klaar met de politiek! We leven in een land waar we gelukkig zelf iets kunnen proberen te veranderen, door méé te doen en door positief te blijven. Net als in een huwelijk (ik ben getrouwd met Rolf ) en in ons gezin (we leven samen met onze 3 tieners), moet ik me regelmatig aanpassen en soms wat inleveren. Al lang geleden heb ik mijn wens opgegeven om ons huis ‘op orde’ te gaan krijgen, zoals ik dat wil. Schuif nu liever aan bij een gezellig gesprek aan de keukentafel met een groep pubers, dan dat ik de keukenkasten uitmest. Van mijn oplaadsnoer van de telefoon en de inhoud van mijn toilettas, moeten ze alleen allemaal afblijven! Dan sta ik op mijn strepen.

Een inkoppertje…maar in de politiek is het niet anders. Ik kan niet de hele wereld naar mijn hand zetten. Maar er zijn een aantal zaken waar ik maar heel weinig in wil opschuiven, en waar ik voor sta. Samen met anderen, kunnen we zo wel ons best doen om de wereld een beetje mooier te maken.

Graag wil ik de vrijwilliger, de mantelzorger, de ZZP’er, de oudere, de ondernemer, de (werkloze) werknemer, de agrariër, de jongere van West-Friesland in 2015 vertegenwoordigen in de Provinciale Staten. De leden van het CDA Noord-Holland hebben mij hoog op de lijst geplaatst, nummer 3! Een mooie plek!

In mijn eentje kan ik helemaal niets. Ik heb u en uw inbreng nodig om West-Friesland met verve te vertegenwoordigen. Dat kunt u doen door op mij te stemmen op 18 maart a.s.. Heeft u suggesties of opmerkingen, stuur mij dan een mail: [email protected].

Gezegende kerstdagen en een goed en gelukkig 2015 gewenst!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.