07 maart 2018

Desh Ramnath trekt zich terug als kandidaat-raadslid

De nummer 4 van de Haagse CDA-kandidatenlijst, Desh Ramnath, trekt zich terug als kandidaat bij de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart. Hiermee ziet hij af van een tweede periode als raadslid.

 

Verklaring Desh Ramnath
“Door het raadswerk kan ik minder bij mijn gezin zijn dan ik zou willen. Daar komt bij dat wij als gezin half in Den Haag, half elders wonen. Ik verwacht dat het aantal dagen waarop ik de komende jaren in Den Haag kan verblijven minder wordt door de manier waarop mijn vrouw en ik ons gezin hebben georganiseerd. Van een raadslid wordt terecht verwacht dat hij vier nachten of meer per week in Den Haag verblijft. Ik ben ondernemer in Den Haag, zit in drie Raden van Advies bij verschillende Haagse maatschappelijke organisaties en doe vrijwilligerswerk in Den Haag. Bovendien overnacht ik de helft van de week in mijn huis in Den Haag. Maar ik kan niet met zekerheid stellen dat dit laatste ook de komende vier jaar weer gaat lukken.
De afgelopen vier jaar heb ik mij met volle overgave ingezet voor Den Haag. Dat heeft veel invloed op mijn privéleven. Ik kan, in het belang van mijn gezin, niet beloven dat ik de komende vier jaar opnieuw kan voldoen aan wat van een raadslid wordt verwacht. Daarom trek ik mij terug als kandidaat voor het CDA Den Haag. Ik realiseer me dat het moment waarop ik dit bekend maak, twee weken voor de verkiezingen, zeer ongelukkig is. Toch ben ik liever nu open over wat ik wel of niet waar kan maken, dan dat ik mijn kiezers straks moet teleurstellen. 
De komende twee weken zal ik mij volop in blijven zetten als raadslid en voor de campagne. Ook na 21 maart blijf ik mij als CDA’er inzetten voor Den Haag. Er zijn gelukkig nog 49 andere geweldige CDA’ers waar Hagenaars op kunnen stemmen. Ik ben er trots op dat er meer sterke kandidaten uit de Hindoestaanse gemeenschap op de CDA-lijst staan. 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.