04 februari 2016

In Memoriam: Henk Scheffer

Vanochtend bereikte ons het trieste bericht dat Henk Scheffer op 74-jarige leeftijd is overleden. Henk was een zeer actief lid van de Haagse afdeling van het CDA en wij zullen hem erg missen.

Al vanaf de jaren ‘70 ondersteunde Henk de lokale fractie op het gebied van verkeer en vervoer. Geen Haagse tramlijn die Henk niet kende! Hij was medeoprichter van de CDA-werkgroep mobiliteit, die tot op heden zeer actief is en waarvan hij zelf nog steeds deel uitmaakte. Jarenlang was Henk voorzitter van het wijkberaad Vruchtenbuurt en als voorzitter van de CDA-kiesvereniging Segbroek maakte hij deel uit van het algemeen bestuur van het CDA Den Haag.

Bijeenkomsten, borrels en ledenvergaderingen bezocht hij steevast. Zelfs toen hij in december weduwnaar werd, zijn gezondheid hem in de steek liet en hij intrek nam in een verzorgingshuis, bleef hij actief bij het CDA betrokken en wilde hij geen activiteit missen en blijven meedenken met de werkgroep mobiliteit.

Met Henk verliest het CDA Den Haag een trouw lid. Altijd aanwezig, altijd scherp en altijd opgewekt. Wij zijn Henk dankbaar voor zijn tomeloze inzet voor de Haagse afdeling van het CDA en wensen zijn familie en anderen die hem lief waren, veel sterkte bij het dragen van dit verlies.
 

- De fractie en het bestuur van het CDA Den Haag -

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.