19 december 2017

Karsten Klein wil Den Haag verder laten bloeien

Het Nationale Theater organiseerde 18 december in aanloop naar de verkiezingen een eerbetoon aan Den Haag. Het programma ‘Den Haag is HOT’ bevatte bijdragen van alle lijsttrekkers, mooie muziek en een talkshow met Hagenezen en Hagenaars. Ook oud CDA-burgemeester Wim Deetman was van de partij en blikte terug op zijn succesvolle strijd voor het behoud van de Julianakerk in Transvaal.

CDA-lijsttrekker Karsten Klein gaf aan dat Den Haag de afgelopen jaren in veel opzichten aantrekkelijker is geworden. Klein: ,, Kijk bijvoorbeeld naar de ontwikkeling van de sportcampus, de vele nieuwe woningen die worden gebouwd, of de nieuwe bedrijven die hier zijn gevestigd. Mijn wens is Den Haag verder te laten bloeien.”

Karsten Klein wil onder meer werken aan een stad waar iedereen werk kan vinden dat loont. Op dit moment heeft minder dan de helft van de inwoners uit Den Haag een inkomen uit betaald werk. Klein: ,,Het CDA Den Haag wil dat daar echt verandering in komt. Ook moet het in de toekomst mogelijk zijn dat iedereen een eigen woning kan kopen – ook mensen met een lager inkomen.”

Klein sloot af met de wens dat Den Haag volgend jaar een stadsbestuur krijgt dat doet wat het in de verkiezingen heeft beloofd.

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.