08 september 2014

Verbeter uw wijk: vul de enquête in

Ieder jaar maakt de gemeente een activiteitenprogramma voor het komende jaar. Denk mee over wat de gemeente in uw wijk gaat doen en vul de enquête in.     

De gemeente wil de mening van de bewoners weten. Wat vindt u belangrijk, wat gaat goed, wat kan er beter in uw wijk? Help de gemeente om uw buurt te verbeteren. Vul uiterlijk dinsdag 30 september de enquête in.

Denk mee

U kunt vanaf maandag 1 tot en met dinsdag 30 september de enquête invullen. De enquête bestaat uit een aantal basisvragen en 1 of meer vragen over uw buurt. Ook kunt u in uw eigen woorden uw mening of uw ideeën kwijt. Het invullen duurt ongeveer 4 minuten.

Wanneer u uw e-mailadres invult krijgt u bericht over de uitkomst. De uitslag komt ook op de stadsdeelpagina van de website.

Inwoners van de gemeente Den Haag kunnen meedenken over de toekomst van hun wijk. Bijvoorbeeld het organiseren van activiteiten voor de jeugd, een groenere leefomgeving of het organiseren van bijzondere feesten. Bewoners mogen zelf met ideeën of initiatieven komen waarna de gemeente budget vrijmaakt voor het project. Kijk naar het filmpje en laat u inspireren

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.