21 augustus 2012

Verkiezingsbijeenkomst CDA met Pieter Omtzigt over pensioenen en Europa

GOUDA – Het CDA Gouda organiseert op maandag 27 augustus in het Huis van de Stad een verkiezingsbijeenkomst annex discussieavond. Pieter Omtzigt, financieel specialist van de CDA Tweede Kamerfractie, zal het woord voeren. Nederland heeft een sterk pensioenstelsel. Maar zijn onze pensioenen veilig in deze economisch moeilijke tijd?  En is Europa een kans of een bedreiging voor ons pensioen?
Pieter Omtzigt is momenteel Kamerlid voor het CDA. Aanvankelijk stond hij niet op de lijst, maar door acties van diverse afdelingen kwam hij alsnog op de lijst. Omtzigt houdt zich o.a. bezig met pensioenen, Europese zaken en rijksuitgaven. De Tweede Kamerverkiezingen zijn op 12 september. Momenteel telt de CDA-fractie in de Tweede Kamer 21 zetels.
Omtzigt staat op de 39ste plaats op de CDA-lijst. Hij heeft, naar het zich laat aanzien, voorkeurstemmen nodig om zijn werk voor de Nederlandse pensioenen in Europa af te maken. Is hij uw voorkeursstem waard op 12 september?
De fractievoorzitter van het CDA in Gouda, Mea Hiskes-Willemse zal met Omtzigt in gesprek gaan. Daarna is er ruimte voor discussie met de aanwezigen. De bijeenkomst is vrij toegankelijk voor geïnteresseerden. De avond begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur). Locatie: Huis van de Stad, Burgemeester Jamessingel, Gouda.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.