25 september 2014

Nieuw burgerraadslid CDA Hillegom Cees Fielmich

Even voorstellen:

Cees Fielmich (31). Getrouwd met Annette, samen hebben wij een zoon, Coen.

Na de Jozefschool in Hillegom ben ik naar het Fioretti-college in Lisse gegaan waar ik de HAVO heb afgerond. Later volgde ik de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening in Haarlem.

Na enkele andere (bij)banen, zoals voetbaltrainer, groepsleider in een Justitiële Jeugdinrichting en pedagogisch werker in een jeugdcrisiscentrum, ben ik nu werkzaam als rayonmanager bij een keten van groothandels.

Sportief en betrokken

In mijn vrije tijd heb ik altijd gesport en ben ik met sport bezig geweest. Ik heb jarenlang gevoetbald en ben daarna voetbaltrainer geweest bij diverse verenigingen. Ik bezoek regelmatig de sportschool en ga graag naar voetbalwedstrijden in de omgeving kijken.

Mijn interesse gaat al langer uit naar het reilen en zeilen in Hillegom en ik heb in april 2014 mijn interesse en maatschappelijke betrokkenheid omgezet naar een fractielidmaatschap van het CDA. In september 2014 ben ik als burgerraadslid actief geworden. In de fractie probeer ik kritisch en constructief na te denken en mee te praten over de actuele onderwerpen. Op deze manier probeer ik mijn steentje bij te dragen de Hillegomse samenleving.

Bij het CDA Hillegom staat de inwoner van Hillegom centraal. Iedereen moet mee kunnen doen; in essentie op eigen kracht, in eigen omgeving en met eigen middelen en vaardigheden de verantwoordelijkheid nemen, en met een steuntje in de rug op het moment dat dat nodig blijkt.
Solidariteit, sociaal, onafhankelijkheid, respect, empathie en verantwoordelijkheid zijn daarbij kernbegrippen voor mij.

Ik vind het een uitdaging om de komende tijd mijn bijdrage te leveren voor een leuk, mooi, sociaal en financieel gezond Hillegom"

Cees Fielmich

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.