27 oktober 2014

Eerste Kamerlid Elco Brinkman (CDA) ontmoet ondernemers

CDA Eerste Kamerlid Elco Brinkman gaat op woensdag 29 oktober in gesprek met ondernemers uit de Krimpenerwaard. De bijeenkomst met als titel “Ruimte voor ondernemen” vindt plaats in de Arendshoeve in Bergambacht en staat in het teken van de herindelingsverkiezingen op 19 november a.s. Ook CDA lijsttrekker Jan Dekker is van de partij. Aan de hand van pittige stellingen gaan beide politici in discussie met de ondernemers.                     

In het CDA verkiezingsprogramma “Midden tussen  de mensen” pleit de partij voor een economie waarin ondernemers, familiebedrijven en starters binnen de Krimpenerwaard prioriteit krijgen. De middag staat onder leiding van Wybe Zijlstra, lid van het management team van de onlangs heringedeelde gemeente Goeree-Overflakkee. Aanmelden voor deze bijeenkomst  kan via de daarvoor bestemde button op deze site.           

De inloop is van af 16.30 uur. De bijeenkomst begint om 17.00 uur en duurt tot 18.15 uur. Na afloop is er tot 19.00 uur volop gelegenheid – onder het genot van een hapje en drankje - voor netwerken.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.