23 februari 2021

Campagnenieuws Tweede Kamer Verkiezingen 2021

Campagnenieuws Tweede Kamer Verkiezingen 2021

 

Over ruim 3 weken, op woensdag 17 maart zijn weer de Tweede Kamer Verkiezingen. Wij hopen natuurlijk dat het CDA met onze lijsttrekker Wopke Hoekstra een hele goede uitslag zal behalen!

Het Campagneteam TK2021 van CDA Lansingerland zal met de beperkingen van Corona activiteiten organiseren om in Lansingerland campagne te voeren. Ons Campagneteam TK2021 bestaat uit Dave Bergwerff, Joanna Schaad, Charles van Harn, Rob Remmerswaal, Jan-Willem van den Beukel en Frans Ammerlaan.

Onze activiteiten:

  • CDA Web-Café Duurzaamheid met Henri Bontenbal #17, gehouden op 11 februari.
  • A.s. vrijdag 26 februari van 16.00 tot 17.00 uur CDA Web-Café met Anne Kuik #3 en Wytske Postma #19, aanmelden via [email protected]
  • Op zaterdag 27 februari een Poster-plak evenement met ons plakteam.
  • Op initiatief van Jan-Willem wordt er een Campagnefilmpje Glastuinbouw voor en met CDA Oostland/Westland gemaakt. Dit filmpje zal op alle sociale media worden ingezet.
  • Begin maart willen we een publiciteitsactiviteit organiseren rond de tuinbouw.
  • Op dinsdag 9 maart aanvang 20.00 uur is er weer een CDA Web-Café met Chris van Dam #47
  • Op zaterdag 13 maart zullen we een Flyeractie houden.

Wij vragen onze leden om ook actief mee te doen voor het behalen van een goede verkiezingsuitslag. Help ons actief mee bij het posterplakken en het flyeren in je buurt. Samen zijn we Team CDA!

Ook kan je als CDA-lid actief bijdragen door het uitdragen van ons CDA: Nu Doorpakken met Wopke Hoekstra, Pieter Omtzicht, Anne Kuik en o.a. onze regionale kandidaten Henri Bontenbal #17, Wytske Postma #19, Julius Terpstra #20, Chris van Dam #47. Team CDA!

Wilt u helpen bij de campagne. Stuur een mail naar: [email protected]

Frans Ammerlaan

Campagnecoördinator CDA Lansingerland

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.