19 januari 2017

Het CDA-verkiezingsprogramma in een notendop

Beste CDA'er,

Nu we op 14 januari jl. met ruim 1200 leden ons verkiezingsprogramma hebben vastgesteld, gaat de campagne echt van start. Nog maar twee maanden scheiden ons van 15 maart. Twee maanden om Nederland te overtuigen met onze vertrouwde standpunten en nieuwe oplossingen voor een 'Beter Nederland'.

Niet iedere Nederlander zal het verkiezingsprogramma van A tot Z bestuderen, dat hoeft ook niet. Voor hen selecteerden we uit ons programma de 25 beste ideeën voor een beter Nederland, zodat kiezers snel inzicht krijgen in de plannen van het CDA - en enthousiast worden !

We hebben de 25 ideeën op een aansprekende, toegankelijke manier toegelicht en we maakten hiervoor ook 25 bijbehorende animaties die ook op social media goed zullen scoren.

Wat kun jij doen om onze boodschap te verspreiden in Nederland ?

• Verspreid de verzamelpagina '25 beste ideeën voor een beter Nederland'  via je eigen social media kanalen

• Deel de Facebookupdate van het CDA (klik hier)

• Retweet de tweet van @CDAvandaag (klik hier

Samen overtuigen we Nederland. Voor een land dat we door willen geven.

Gedreven groeten,

Johanna Besteman

 

PS Wil jij meer weten over hoe het CDA wil werken aan een 'Beter Nederland' ? Heb je een vraag over een bepaald thema of wil je ons campagneverhaal van Sybrand Buma zelf horen ? Meld je dan vandaag nog aan voor 'Sybrand door het land'. We organiseren namelijk 5 manifestaties in het land. Klik hier voor meer info

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.