22 januari 2018

Kick-off verkiezingscampagne GR2018

Op 3 februari vindt de kick-off plaats van de verkiezingscampagne CDA Rijswijk voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Ter gelegenheid van deze kick-off organiseert CDA Rijswijk met medewerking van de jeugdopleiding van Eredivisieclub Sparta Rotterdam een 6 tegen 6 voetbaltoernooi.

De "aftrap" vindt plaats op het Cruyff Court in Rijswijk. "Wij kiezen voor deze plek omdat we sporten heel belangrijk vinden. Zeker voor jongeren. Het staat bovenaan onze prioriteitenlijst om sportclubs en verenigingen en alle betrokken vrijwilligers te ondersteunen en te faciliteren. Daar maken wij ons sterk voor in Rijswijk". aldus lijsttrekker Johanna Besteman.

Wil jij het op 3 februari a.s. opnemen tegen de talenten van Sparta Rotterdam O8?

Wij zoeken 18 spelers (meisjes/jongens in leeftijd van 8 en 9 jaar) die het, verdeeld over 3 teams, willen opnemen tegen het talententeam van Sparta.

Durf jij het aan? Meld je dan per mail aan op [email protected] Vermeld bij je aanmelding je naam, leeftijd/geb.datum en naam van je eventuele eigen voetbalclub. Reageer snel want alleen de eerste 18 aanmeldingen spelen mee !

Het toernooi begint om 13.00 en eindigt om 15.30 uur

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.