13 februari 2017

Spreekuur veilig wonen met voormalig officier van justitie Van Dam

De CDA kandidaat Kamerleden Chris van Dam (nummer 12) en Johanna Besteman (nummer 47) houden op vrijdag 17 februari 2017 een spreekuur over veilig wonen. Inwoners van Rijswijk kunnen tijdens het spreekuur al hun vragen stellen over veiligheid. Het spreekuur vindt plaats in wijkcentrum Stervoorde in Rijswijk van 15.30 tot 17.00 uur.

Chris van Dam is een specialist op het gebied van veiligheid. Hij was jarenlang werkzaam als politieman en officier van justitie. Hij wil nu al zijn kennis en ervaring inzetten om Nederland veiliger te maken.

Johanna Besteman is van mening dat de basisbehoefte van de meeste mensen is om veilig te wonen in een fatsoenlijk en tevens betaalbaar huis. Omdat inwoners zelf het beste weten hoe het gesteld is met de veiligheid in hun eigen buurt, kunnen Rijswijkers tot 1 maart 2017 onveilige situaties bij CDA Rijswijk melden. Stuurt u uw melding naar [email protected]

De politiek verwacht dat onze ouderen steeds langer zelfstandig moeten blijven wonen. Wij horen graag van onze ouderen hoe zij hun eigen veiligheid ervaren. Als zij langer thuis moeten blijven wonen, dan is het een belangrijke voorwaarde dat zij zich te allen tijde veilig moeten blijven voelen in hun eigen huis. Dit is voor het CDA prioriteit nummer 1 in de politiek.  

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.