30 april 2024

2 jaar in de Raad: Wat heeft CDA Voorschoten voor u bereikt?

Twee jaar geleden vonden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Met nog twee jaar te gaan tot de volgende lokale verkiezingen gaat het CDA met de behaalde resultaten de straat op. Zo wil de fractie de inwoners ook buiten verkiezingstijd betrekken bij de politiek.

Fractievoorzitter Patricia Kortekaas: “Wij willen niet alleen met campagnes zichtbaar zijn, maar als raadsleden willen we permanent zichtbaar zijn. We willen Voorschoten graag vertellen waar we mee bezig zijn en wat ook nu onze plannen nog zijn.”

In 2022 haalde het CDA 4 zetels. Het CDA voerde campagne met de belofte voor een duurzaam Voorschoten met volop ruimte voor sterke verenigingen. Nu de raadsperiode halverwege is maakt het CDA de balans op wat het tot nu toe heeft bereikt. Samen met collegepartijen heeft het CDA meegewerkt om Adegeest grondig aan te pakken. De wijk wordt groener en duurzamer. Ook wordt er hard gewerkt dat de Nutsbasisschool en de Fortgensschool ook echt een nieuw schoolgebouw kunnen krijgen. We investeren sterk in sport en voorzieningen. De raad heeft ruim 7 ton beschikbaar gesteld voor sport en nieuwe voorzieningen. Daar zijn we trots op.

Het CDA gaat de komende twee jaar door. Samen met wethouder Hubert Schokker werken we aan een duurzaam Voorschoten. Het werk is nog niet af. We willen extra aandacht voor de leegstand in het centrum en we willen ruim baan voor cultuur. Wat ons betreft gaan we voor een cultuurhuis in de Kruispuntkerk. We doen dat dichtbij de mensen en samen met de mensen.  

Wilt u weten wat het CDA voor u doet? Of wilt u gewoon met het CDA in gesprek over ons werk? Dan kunt u contact opnemen met onze afdeling via [email protected]

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.