Bij de Algemene Beschouwingen heeft fractievoorzitter Sebastiaan van der Veer zijn visie gepresenteerd op het CDA van nu. Niet alleen landelijk, maar ook in Leiden! Een CDA dat midden in de samenleving staat, aandacht heeft voor de grote onderwerpen van vandaag en morgen, maar ook oog houdt voor zorgen bij mensen om de hoek. Dus ja, ook over een ondernemer die moet vertrekken, een verkeersonveilig kruispunt of buurtbewoners die klagen over slecht groenonderhoud. 

Het CDA is trots op de Kaderbrief die door het college is gepresenteerd. We investeren in meer woningen, een betere verkeersveiligheid op de Lammenschansweg en een bestrijding van eenzaamheid. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat de lasten voor de Leidenaren niet verder stijgen (sterker nog: de rioolheffing gaat voor huurders en de meeste huiseigenaren fors omlaag!) en zorgen we voor behoedzaamheid in onze gemeentelijke financiën. 

Wil je meer weten over de inbreng van Sebastiaan bij de Algemene Beschouwingen? Lees dan of zijn tekst terug of kijk het debat terug via de site van de gemeenteraad Leiden. Sebastiaan is aan de beurt vanaf 22:39 uur! 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.