19 juni 2024

Erik Verweij neemt raadzetel over van Frans Schwiebbe

CDA-commissielid Erik Verweij heeft zijn benoeming aanvaard en zal op 26 juni a.s. worden geïnstalleerd in de gemeenteraad van Waddinxveen. Verweij neemt de raadszetel over van Frans Schwiebbe, die dan vanwege persoonlijke redenen zijn taken als raadslid heeft neergelegd.

Erik Verweij (49) heeft zich de afgelopen jaren al ingezet als commissielid. Met zijn kennis en ervaring op diverse beleidsgebieden, vooral op het gebied van ruimtelijke ordening en bouwen, is Verweij een waardevolle toevoeging aan de raadsfractie van het CDA.

"Ik ben vereerd en dankbaar voor het vertrouwen dat het CDA Waddinxveen in mij stelt," aldus Verweij. "Ik kijk ernaar uit om mijn bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van onze gemeente en om de belangen van onze inwoners met toewijding te behartigen."

Frans Schwiebbe heeft zich jarenlang met grote toewijding ingezet voor betaalbare woningen in de gemeente Waddinxveen. Zijn kennis en ervaring worden bij het CDA en binnen de raad gemist. Het CDA Waddinxveen spreekt nogmaals haar diepe waardering uit voor zijn bijdrage aan de lokale politiek.

Bestuur en fractie hebben er alle vertrouwen in dat Erik deze nieuwe rol met succes zal vervullen en wensen hem veel succes.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.